Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مترو معرکه می‌گرفت خود را فرزند یکی از آدم‌های مشهور معرفی یا ادعا می‌کرد نقش مهمی در دفتر وزرا یا نمایندگان مجلس دارد. مرد هزار چهره بود. هربار یک نام جدید انتخاب می‌کرد و مسافران مترو را سرکیسه می‌کرد. فضاسازی می‌کرد و با ایجاد یک جو خاص احساسات مردم را برمی‌انگیخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خود را همه‌کاره می‌دانست. وانمود می‌کرد از پس هر کاری بر می‌آید. تنها شرطش اعتماد بود. باید اعتماد می‌کردند تا مرد معرکه‌گیر نقش مجرمانه خود را اجرا می‌کرد.

«می‌خواهم اقداماتی انجام بدهم، اما شرط اصلی این است که شما مردم به من اعتماد کنید.» با این جمله مسافران را جذب می‌کرد. مسافرانی که قفل مشکلات زندگی‌شان را در دستان این مجرم هزار چهره می‌دیدند. اعتماد می‌کردند، اما پول، کیف، گوشی و مدارکشان را از دست می‌دادند.

نخستین شکایت

پرونده این سرقت‌های سریالی در مترو با شکایت یک سرباز به جریان افتاد. سرباز جوانی که برای حل مشکلش به متهم هزار چهره اعتماد کرده بود. او به این سرباز گفته بود می‌تواند ترتیبی دهد تا دوران خدمتش را در شهر خود و در کنار خانواده‌اش بگذراند، اما در ابتدا این سرباز باید نشان می‌داد که به این مرد اعتماد دارد.

شرط مرد هزار چهره همین بود. نقشه‌اش را یک‌به‌یک اجرا می‌کرد. برای هر طعمه‌اش نقشه‌ای درخور می‌کشید. نقشه‌ای برای گوشی یا لپ‌تاپ یا مدارک و پول. برای این سرباز هم نقشه‌ای از قبل تعیین شده طراحی کرده بود.

«گوشی تلفن همراهت را به من قرض بده تا به آن سمت خیابان بروم و بیایم تا مطمئن باشم به اندازه یک گوشی موبایل به من اعتماد داری.» سرباز هم که فکر می‌کرد قرار است در محل سکونتش دوران خدمت را به پایان ببرد، گوشی تلفن همراهش را به او داد. همین هم شد سرقت گوشی کلید خورد. مجرم گوشی را برداشت و رفت.

پرونده سرقت‌های سریالی

پرونده سرقت از مسافران مترو هرروز سنگین‌تر می‌شد. متهم هرروز طعمه جدیدی را انتخاب می‌کرد و نقشه سرقتش را اجرایی می‌کرد. تعداد شکایت‌ها به ۸۳ رسیده بود.

بیشتر بخوانید:

قاتل پس از قتل زن تنها ۴ بار به محل جنایت برگشت

دستگیری متهم در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفته بود تا اینکه شاکیان توانستند چهره متهم را در مقر پلیس ترسیم کنند. مشخص شد متهم یک مجرم سابقه‌دار است که پیش از این هم دست به سرقت زده بود.

با انتشار تصویر متهم در کلانتری‌ها ماموران نقطه‌به‌نقطه به دنبال ردی از متهم بودند. تا اینکه عوامل پلیس گشت نامحسوس آگاهی مترو این مرد ۳۳ ساله را شناسایی و دستگیر کردند.

دومین شیوه متهم

متهم در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد، اما این تنها شیوه این مرد سارق نبود. او البته شیوه دیگری نیز برای سرقت داشت. او بعد از بررسی آگهی‌ها در فضای مجازی در حجم زیاد اقدام به خرید خرما یا برنج می‌کرد. بعد به فروشنده اعلام می‌کرد که این حجم اقلام را با یک باربری به محل موردنظرش بفرستد تا در آنجا به صورت نقدی پولش را تسویه کند.

فروشنده هم خرما یا برنج را در حجم زیاد بار می‌زد و به محل موردنظر سارق می‌فرستاد. وقتی خرما‌ها به محل موردنظر می‌رسید به همان انبار مراجعه می‌کرد. همان سناریوی سرقت از مترو را روی کارگر انبار نیز پیاده می‌کرد. بار دیگر خود را داماد، برادر یا پسر یک فرد معروف معرفی می‌کرد. سر کارگر وقتی گرم می‌شد او بار را داخل وانت می‌گذاشت و در فرصت مناسب متواری می‌شد.

۸۹ شاکی در پرونده

این سارق با این شگرد تاکنون سه محموله ۶۰‌میلیون تومانی، خرما و سه محموله صد‌میلیون تومانی نیز برنج سرقت کرده است.

متهم ۳۳ ساله، ۸۳ شاکی و ۶ شاکی در زمینه خرید اقلام خوراکی برنج و خرما دارد و ارزش کالا‌های سرقتی نیز حدود ۱۰‌میلیارد ریال برآورد شده است.

منبع: شهروند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار حوادث سرقت هزار چهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور

سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اجرای مرحله اول طرح سراسری مبارزه با سارقان مغازه در کشور گفت:‌در جریان این طرح بیش از ۱۵۰ سارق و مالخر از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان‌شهر‌ها اتفاق می‌افتد، گفت: معمولا این سرقت‌ها از سوی سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد. در همین راستا نیز ما اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان‌های سراسر کشور را به مدت سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری اجرا کردیم.

اکبری با بیان اینکه از حدود ۱۵۰ سارق و مالخر دستگیر شده، ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ نفر نیز سارق بودند، گفت: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی‌ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت‌های مشابه همواره در کانون توجه سارقان است. از جمله تاثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مالباختگان به نکات ایمنی مانند نصب دزدگیر و آژیر خطر، وجود نقص در در‌ها و قفل در ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاء‌های قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و ... است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، به صاحبان مغازه‌ها توصیه کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین‌های مداربسته، دستگا‌های هشدار دهنده و ... می‌تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • شهادت«جلال اعتماد»نشانه کینه‌توزی عناصروابسته به صهیونیستی است
  • یکی دیگر از مرزبانان در بانه شهید شد
  • شهادت یک مرزبان در بانه + جزئیات
  • سارق احشام در دام پلیس نکا
  • دستگیری ۷۹۸ سارق در اسلامشهر
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • دستگیری سارق طلا از بانوان کهنسال در فلاورجان
  • انجام ۵ عملیات پلیسی در استان سمنان/ طرح امنیت محله محور اجرا شد
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • حرف‌های سریع‌ترین سارق خودرو ایران